>Svettigt och stretchigt

Semestern är slut och man är tillbaka på jobbet igen. Att man blir så trött av att bara sitta på en kontorsstol hela dagen? Ja det tar nog några dagar att vänja sig igen.

Igår blev det helvilodag med trevlig middag ute på kvällen med Jess, som var på besök från Gbg. Bra mat (men inte hemlagad) och trevligt sällskap! Sen avslutade vi kvällen med bio.

Idag blev det lite träning iaf. Inte imorse för jag var sjukt trött, så det var t.om svårt att gå upp kl.08! Hoppas jag får rätt på sömnen snart! Men ikväll efter jobbet promenerade jag bort till Odenplan och kom till SATS precis i tid för att få min biljett till kvällens yogapass.

Det var SatsYoga Fortsättningsklass 75 min, och jag har nog inte varit på yoga på två månader! Men nu kände jag att det verkligen behövdes. Jag tog det lugnt, försökte insupa yoga-stämningen och bara låta kroppen köra så som den ville, lite chill idag alltså. Det var kul med yoga och jag kom ihåg de flesta rörelserna, men kroppen var stel. Ojoj, vad det sträckte överallt. Men riktigt bra återhämtningsträning är det, och nu när det är höst och man ska tillbaka till rutinerna, så ska yogan in i träningsschemat igen!

>11 aug: Yoga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *