>Supernice med sällskap

Ikväll efter att ha promenerat hem efter jobbet var jag trött. Trött i kroppen, tung och seg. Kanske var det den tryckande värmen? Eller så har kroppen inte riktigt återhämtat sig. Men lite träning skulle göra mig piggare! Jag hade bestämt träff med Snorkfröken ikväll för lite skön löpning!

Vi möttes upp vid rålis ikväll, och bestämde oss för att springa runt kungsholmen. Så snart vi satt igång kom sen regnet, lugnt silande regn, som filtrerade bort promenadarna och bara lämnade kvar löparna i spåret. Skönt!

Vi sprang på i lugnt tempo och snackade hela tiden. Trevligt med sällskap och skönt att få rört på mig! Men det kändes rätt tungt idag, och det gick inte snabbt alls. Tungt, inte i kondition eller puls, men benen och kroppen. Kändes som att jag hade ben av bly. Jag tog mig framåt, men inte alls med nån sorts känsla av lätthet eller studs.

Men vi sprang på där runt kungsholmen och hittade hyfsat rätt ändå, kanske inte ända ner vid vattnet borta vid kristineberg. Men vi fick iaf ihop drygt 10km på vår runda. En trevlig löptur såhär på kvällen! Nu mår jag bra!

Löpning
Totalt: 10.3 km
Tid: 1:07:10 min
Tempo: 6:33
Puls (medel/max): 154/199(?) bpm

>12 aug: Löpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *