>Jag och Sara tävlar i Biggest Loser 2.0 under hösten (läs regler här). Tillsammans peppar vi varann och tillsammans går vi ner i vikt! Som lag har vi gått ner -2.7kg denna veckan. Motståndarlaget gick ner -2.0kg och därmed har vi vunnit veckofinalen! Vi får då 1poäng var i poängjakten!

Resultat, lagvinnare per vecka, Biggest Loser 2.0:
Vecka – Sara – Karin – Totalt Laget – Motståndarlaget
v.1…..-1.5….-1.2……..-2.7…………-2.0

Viktnedgången: vi vann = 1 poäng

Utmaningen förra veckan var: Äta lagad mat 5 dagar.
Utmaningen: avklarad = 1poäng

(När vi har samlat ihop 5poäng får vi unna oss en belöning)

Min vecka:
Första veckan har passerat och nu är vi verkligen igång! Det var en bra utmaning med att laga vettig mat, för då har jag iaf skött maten och ätit ordentligt. Jag har dock varit lite hungrig och låtit denna första vecka vara en lite vänja sig-vecka. Träningen har inte varit så avancerad eller intensiv, det har blivit lite sega löppass och yoga, men det beror ju på att jag återhämtar mig efter tävlingen. Men nu är vi iaf igång, och nu ska vi få in de bra vanorna och sen när träningen ökas upp kommer det att hända mer grejer. Är redo för ännu en rolig vecka!

Nästa veckas utmaning: Morgonträna 5 dagar.
Det är bra med morgonträning, och riktigt skönt! Men det supersvåra är ju att få rätt på dygnsrytmen, att komma i säng i tid för att orka gå upp strax efter kl.5 på morgonen. Så en utmaning är vad det är! Men jag ska kämpa denna veckan för att lyckas, för om jag tvingar mig upp, då borde jag ju iaf vara rätt trött på kvällarna, och så somnar man tidigt! Gäller bara att få till den där första morgonen….

Mina poäng hittills: 2 av 2.

>Who is the Biggest Loser? 2.0 – Vecka 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *