>Vila för kroppen, ladda mentalt

Idag var inte dagen då jag skulle börja med morgonträningen. Tyvärr. Jag var alldeles för trött imorse och sov istället. Men jag har iaf 6 chanser kvar att få till morgonträning, än är det inte för sent!

Promenerade iaf till jobbet, som vanligt, men den 35min promenaden räknar jag inte som träning. Sen blev det ännu en stillasittande dag på jobbet, och en väldigt lång sådan. Var inte påväg hem förrän strax innan kl.19, en fredag! Tur att jag inte hade träning planerat, utan bara vila inför imorgon.

Promenerade hem igen och hemma såg jag att jag fått Kalmar DVD:n i posten! Gött! En reportageliknande film om hela tävlingen, Kalmar Järnmannen. Lite återblickar och max med motivation och inspiration! Har kollat på den och tänkt på loppet, och känt mig nöjd med prestationen! Men när man ser allt igen önskar man ju att det vore den 7 aug 2010 snart!

Annars har jag packat inför imorgon, följt min triathlon-pack-lista från USAT, som är super. Följer man den har man med sig precis allt inför tävlingen. För imorgon är det Sundbyholm Triaden, eller Powerade Triathlon. En olympisk distans och sista deltävlingen i svenska cupen.

Det ska bli kul att tävla igen och träffa alla triathleter, men jag har ingen aning om hur jag kommer känna mig. Antingen pigg eller trött och tung i kroppen. Men jag tar detta som en träningstävling och ett bra träningspass helt enkelt! Sen kommer ju Powerade-mannen (Teddy tror jag han heter) att köra sin första triathlon. Han som blev utvald och har druckit Powerade hela året och tränat en massa med tränare. Ska bli kul att se!

>Vila och ladd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *