>Morgontrötter

Jag kan ju inte säga att jag gick upp sådär supertidigt idag, men jag kom upp i hyfsad tid (kl.08) för att få till lite morgonträning innan frukost. En lagom easy start på utmaningen, att börja på en söndag, när man inte har tider att passa. =)

Jag var inte pigg, men jag slängde på kläderna och tog mig ut för en morgonpromenad! Solen sken och det var rätt varmt och skönt. Jag gick min vanliga MP-runda runt halva kungsholmen bort till rålis och hem. Vid norrmälarstrand blåste det rätt rejält.

Trött, men det var ändå skönt att röra på sig, fick ihop 57min snabb promenad. Var rätt glad att det bara var promenad och inte löpning, för benen är lite trötta. Ingen löpning eller cykling idag, men snart blir det lite simning iaf. Ska iväg till Hellas och simma i sjön!

>16 aug: Morgonpromenad (BL-utmaningen: morgonträning 1/5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *