>Öka rörligheten

Morgonträningsvanan börjar sätta sig så smått! Imorse kom jag upp igen =) Men tricket är alltså att förbjuda snoozning, då funkar det, men man är bara rätt trött och grinig första minutrarna innan man har vaknat på riktigt. Inget mer slumrande i sängen på morgonen, tyvärr. Sova som är så skönt!

Men jag var uppe innan 5:30 och kom iväg till e-badet för simnträningen för Micke. Har inte varit där sen innan semestern.

Idag var det olika pass för oss, beroende på om man skulle köra tävling i helgen eller inte. Vi som inte skulle tävla, fick tilldelat oss “truckerpasset”.

Det blev följande:

Uppv. 300f.
Sedan trucker-passet:
2x (400f truckerfart + 4x100f lite snabbare)
Sist 400f med 50 3-takt, 50 5-takt andning
Avbad: 100f.
Totalt: 2400m, 64 min.

Jag körde på lugnt idag och fokuserade mycket på grepp och armarna. Att få till de där bra dragen i vattnet är svårt! Och är man stel i rygg och axlar är rörligheten inte där. Men det är bara att öva, och simma mer och mer! Snart borde muskelminnet fatta hur man ska göra!

Skönt med morgonträning och kände mig pigg sen resten av dagen. Fram till em ungefär då jag blev sjukt trött. Sen har jag jobbat länge, och var sen förbi Karin ikväll för idrottsmassage. Var riktigt stel i rygg och nacke så fick en genomgång där. Blir nog spikmatta fler kvällar för att få ordning på stela muskler! Nu: sängen!

>18 aug: Simning (BL-utmaningen: morgonträning 3/5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *