>Tröttare, tröttast!

Bloggen har tyvärr gapat tom här på sistone. Men morgonträningen har jag skött iaf. Idag var sista dagen att få till morgonträning för att fixa BL-utmaningen, och hade det inte varit för den hade jag inte kommit upp. Inte en chans! Men, jag kravlade mig ur sängen och tog mig ut på morgonpromenad vanliga rundan runt kungsholmen.

Så nu har jag fått vanan inne och det känns iaf skönt! Nu kommer följande veckor förhoppningsvis bara rulla på med både morgon- och kvällsträningar.

Kvällsträningarna de senaste två dagarna har tyvärr dock blivit inställda. Inte alls med min mening. Men det planerade lugna löppasset i onsdags och intervallerna för ikväll hanns inte med, alls. Jag har istället jobbat. Jobbat, och jobbat. Totalt 9 övertidstimmar på två dagar, då orkar man inte med så mkt mer. Men så är det work overload på jobbet och deadlines som inte går att rucka på. Så jag fick helt enkelt prioritera bort träningen (och det mesta andra).


Min nya livsfilosofi? NOT!

Jag gillar egentligen inte att jobba så mycket så att träningen blir lidande. Jag vill inte offra hälsan för 60h-veckor på jobb, även om det säkert finns en del som gillar att jobba mycket. Det gör inte jag, jag vill ha tid till att må bra också! Och som tur är så blir det ändring på detta snart, mycket snart! =)

>20 aug: Morgonpromenad (BL-utmaningen: morgonträning 5/5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *