>Jag och Sara tävlar i Biggest Loser 2.0 under hösten (läs regler här). Tillsammans peppar vi varann och tillsammans går vi ner i vikt! Som lag har vi gått ner -0.7kg denna veckan. Motståndarlaget gick ner -1.92kg och därmed har vi förlorat veckofinalen! Vi får därför inga poäng utan ska istället springa en straffrunda: 10 min uppvärmning, 10 min utanför bekvämlighetszon, 10 min max och 10 min nedvarvning!

Resultat, lagvinnare per vecka, Biggest Loser 2.0:
Vecka – Sara – Karin – Totalt Laget – Motståndarlaget
v.1…..-1.5….-1.2……..-2.7…………-2.0
v.1…..+/-0….-0.7……..-0.7…………-1.92

Viktnedgången: vi förlorade = 0 poäng

Utmaningen förra veckan var: Morgonträna 5 dagar.
Utmaningen: avklarad = 1poäng

(När vi har samlat ihop 5poäng får vi unna oss en belöning)

Min vecka:
Veckan som gått har bara flugit förbi! Träningsmässigt sett har jag kört en triathlon (ja just ja!), simmat i sjö, gått en massa morgonpromenader, simmat lite och sprungit lite. Och jag är glad och nöjd att jag har fått till alla morgonträningarna, det känns så effektivt att utnyttja morgontimmarna, och komma ut innan stan riktigt vaknat. Skönt!

Maten har jag skött bra, fortsatt att laga mat eller ätit upp matlådor jag haft i frysen från storkok innan. Ätit regelbundet och ofta, men lite mindre varje gång bara. Så det rullar på.

Men kroppen har känt lite konstig, som att den inte alls har velat tappa någon vikt. Jag har känt mig tung i kroppen och svullen. Men det kanske släpper ändå nu. Jag blev förvånad att jag ens gått ner!

Nästa veckas utmaning: – Göra en träningsplanering och hålla den.
Ja hur ofta gör man inte en träningsplanering som man sen ändrar på och fixar med? Nu tänkte vi ha som utmaning att man gör en realistisk träningsplanering som man sen följer till pricka. Står det löpning så är det löpning osv. Att ha valfrihet är ju bra det också, men just med träningen så blir det ibland så att med för mkt val blir det bara en röra!

Tänk att ha en ledig dag: Är den planerad så kan man hinna med massor och vara supereffektiv. Utan planer försvinner dagen och så har den passerat. Så en vecka med planering är utmaningen! Gäller bara att göra en bra plan, men det har jag ju lite hjälp med =) (Återkommer med träningsplaneringen på fre kväll!)

fre: löpning

lör – tors (väntar på schema!)

Mina poäng hittills: 3 av 4.

>Who is the Biggest Loser? 2.0 – Vecka 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *