>Pepp, pepp!

Idag fick jag besök av Sara, och hon var laddad för att springa sitt eget 10km-lopp idag. Det var egna versionen av Midnattsloppet, Göteborg som gällde, men på valfri bana och på egen hand alltså.

Vi skulle springa på Kungsholmen och jag skulle agera hare, och förste peppare! Sara önskade ca 5:42-tempo, så det skulle jag försöka se till att vi höll. Vi började med en kort uppvärmning längs med karlbergskanalen innan “loppet” startade. Sen sprang vi längs med kanalen och bort till stadshuset, längs norrmälarstrand bort till rålis. Sara sprang på bra och jag peppade så gott jag kunde. Väl i rålis sprang vi sen 2 varv på 1km-slingan plus lite extra på en kortare slinga.

Sen fortsatte vi runt kungsholmen men mot stadshagen till. Där var det en backe som saktade ner och ännu en backe på slutet innan vi var nere vid karlbergskanalen igen. Tempot hade gått fort i början, men på slutet gick det lite långsammare. Jag försökte heja och peppa och få Sara att inse att hon kan springa på! Det ska vara lite ansträngande ibland, för det är den löpträningen som ger så otroligt bra resultat! Både på löpformen och med viktminskningen!

Det var kul att springa, och heja fram Sara. För mig kändes det lite lugnare och benen kändes helt ok även efter mitt pass igårkväll. Det blir ju mer löpning nu framöver, så det ska bli kul att känna att löpformen kommer tillbaka!

>22 aug: Löpning som hare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *