>Slut på trisäsongen 09

Så var triathlonsäsongen för mig över för detta året. Har hunnit med 5 triathlon (1 tiondelsIM, 2 olympiska, 1 halv-IM (DNF) och en IM) och presterade bra på mitt mål för året: Kalmar Triathlon. Visst finns det några få tävlingar kvar innan säsongen är slut på riktigt, men jag har valt att inte köra fler nu. Imorgon på Stockholm Triathlon ska jag inte köra som förra året, utan istället ställa upp som funktionär. Kommer att vara utplacerad längs med cykelbanan och se alla susa förbi!

Jag hade egentligen tänkt att jag skulle köra Sala Silverman (halv-IM) som sista tävling iår, som går nästa helg. Men tiden går fort och veckorna på hösten nu är ju inte så många som man kanske hade tänkt. För om 4 veckor är det nämligen dags för Berlin Marathon, som jag har planerat att springa! Och jag vill inte bara åka dit oförberedd för att springa runt på en platt bana och hoppas på att sätta PB bara för att den är platt, nej jag vill ju satsa och hinna bli så bra som möjligt dessa sista veckor innan loppet. Därav all min löpfokus framöver! Så att köra Sala H-IM skulle mer ta bort för många dagar av min löpträning: både uppladdning någon dag inför en tri, sen drygt 6h tävling, och sen återhämtning i några dagar, och det känner jag inte att jag hinner med.

Så nu blir det löpfokus, och massor av bra löppass! 4 veckor är inte så lång tid, men med lite bra fokus och kvalitetspass kan jag iaf försöka bli så bra/snabb som möjligt tills dess!

>Laddar för Berlin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *