>Kepsen går till…

Tack till alla som deltog i utmaningstävlingen! Jag och Sara har fått in massor av bra tips på utmaningar som vi kan köra under hösten. Vi gillade att det var så många genomtänkta förslag på vad vi ska förbättra under vår tid som utmanare, att göra det där lilla extra som man lätt glömmer bort när man tränar mycket och ofta.

Vinnaren blev: Mikaela Mars. Grattis! Hennes utmaning var följande:

Mitt bidrag till tävlingen är att ni skall ägna extra uppmärksamhet åt det som händer efter träningen en vecka: återhämtning i form av riktigt bra mat direkt efter träning och framförallt STRETCHING jag har sett att framförallt Sara skrivit att hon är lite dålig på den biten. Unna er långa och bra stretchingar varje dag, oavsett om det har tränats eller inte, superviktig vana att få in och så skönt för kroppen!

Andra bra förslag var ju såklart sömnutmaningen (som vi kör denna veckan), löpskolningen, trainer/cykling, matplanering, olika löputmaningar och evighetsintervallerna. Många av dessa utmaningar kommer nog att dyka upp i BL framöver! Tack för alla tips!

>Utmaningstävlingen avgjord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *