>Jag och Sara tävlar i Biggest Loser 2.0 under hösten (läs regler här). Tillsammans peppar vi varann och tillsammans går vi ner i vikt! Som lag har vi gått ner -1.6kg denna veckan. Motståndarlaget gick ner -1.84kg och därmed har vi förlorat veckofinalen! Vi får därför inga poäng utan ska istället springa en straffrunda: 10 min uppvärmning, 10 min utanför bekvämlighetszon, 10 min max och 10 min nedvarvning!

Resultat, lagvinnare per vecka, Biggest Loser 2.0:
Vecka – Sara – Karin – Totalt Laget – Motståndarlaget
v.1…..-1.5….-1.2……..-2.7…………-2.0
v.2…..+/-0….-0.7……..-0.7…………-1.92
v.3…..-1.6….-0.2……..-1.8…………-1.84

Viktnedgången: vi förlorade = 0 poäng

Utmaningen förra veckan var: Göra en träningsplanering och hålla den.
Utmaningen: klarade ej = 0 poäng

(När vi har samlat ihop 5poäng får vi unna oss en belöning)

Min vecka:
Veckan som varit har verkligen haft löparfokus skrivet all over, jag ser nu i träningskalendern att jag sprungit 5 av 7 dagar. 2 intervallpass, ett längre, ett lopp med Sara, och ett mellandistans. Löpning ska ju vara bra för viktnedgång, men just idag ville inte kroppen. Jag tror att musklerna samlat på sig vatten, och att det kommer en större skräll nästa vecka. Jag ska iaf köra på så att det blir verklighet!

Maten har jag skött ok, men har tyvärr inte hunnit laga så mycket middagar denna veckan, sen träning har gjort att jag inte hunnit. Och jag har tyvärr förskjutit dygnsrytmen lite, inte bra. Men som sagt tränat senare, inte kunnat somna i tid och då kommer jag inte upp i tid heller på morgonen.

Utmaningen med träningsplaneringen var körd redan i måndags då jag var så trött efter söndagen så att jag kom inte upp på morgonen för morgonpromenaden. Så att hålla en träningsplanering är jag kanske inte bäst på, inte till 100% iaf. Men nyckelpassen, de jag fått planerade av Coach P har jag utfört! Kanske inte alltid på samma dag de skulle ske, men de är gjorda!

Nästa veckas utmaning: – Sova minst 8h/natt.
Det här är verkligen en toppenutmaning för både mig och Sara. Vi har varit lite trötta på sistone, och för att få ut allt av träningen så är återhämtningen viktig. Så att sova 8h/natt kanske är mycket för vissa, men jag skulle säga att det är minimum för mig om jag ska må bra och träna bra. Jag ska ju försöka kombinera denna utmaningen då med morgonträningen, så att jag sover i tid, kommer upp i tid, hinner träna innan OCH efter jobb, och ändå är utvilad. Det kan bli en utmaning det!

Mina poäng hittills: 3 av 6.

Antal straffrundor att utföra (sparade): 2 st

>Who is the Biggest Loser? 2.0 – Vecka 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *