>Gemensamt pass

Inatt sov jag drygt 8h. Ändå var jag trött när jag vaknade imorse, men jag skulle upp, jag hade ju bestämt att vara med på Snorkfrökens löparträff. Hann inte gå upp i så god tid att jag hann äta så mycket frukost, ville inte springa 20km med en massa mat i magen. Jag var trött, och seg men jag tog mig iaf till Rålis till kl.09.

Det var en liten skara löpare som ville vara med på långpasset idag, vi var 4st. Men det passade mig rätt bra, svårt att anpassa tempot om man är alldeles för många. Solen sken och det var skönt löparväder, och stan var sådär lagom folktom på morgonen.

Vi satte av över västerbron mot söder till. Mina ben var inte så pigga som jag hade hoppats på, efter två löpvilodagar, men det gick att springa iaf. Jag var nog lite segstartad också så tidigt på morgonen. Men vi sprang på och snackade löpning, tävlingar, träning och höll ett skönt lugnt tempo.

Rundan blev över till söder, sen årstaviken runt och vidare bort mot hammarby sjöstad, sen tillbaka till söder, längs med söders strand förbi e-badet bort till tanto, och sen västerbron tillbaka. Vi fick ta en extrasväng bort mot stadshuset och tillbaka för att få ihop våra 20km.

Det kändes skönt att springa och vi tuffade på i ok fart. Men på slutet var jag lite seg igen, det hade kanske mer att göra med energibrist då jag inte ätit så mkt innan. Var lite törstig men det blir man ju på långpassen. Det var kul att springa iaf, och skönt att få gjort det på morgonen så man har ena passet avklarat idag redan. Kul med sällskap, och tack vare att Snorkis drog ihop det här så fick jag till min träning, och ett bra långpass!

Löpning
Totalt: 20.1 km
Tid: 2:07:51 min
Tempo: 6:21
Puls (medel/max): 137/158 bpm

>29 aug: Morgonlångpass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *