>Jag och Sara tävlar i Biggest Loser 2.0 under hösten (läs regler här). Tillsammans peppar vi varann och tillsammans går vi ner i vikt! Som lag har vi gått upp +1.1kg denna veckan. Motståndarlaget gick ner -1.76kg och därmed har vi förlorat veckofinalen! Vi får därför inga poäng utan ska istället springa en straffrunda: 10 min uppvärmning, 10 min utanför bekvämlighetszon, 10 min max och 10 min nedvarvning!

Resultat, lagvinnare per vecka, Biggest Loser 2.0:
Vecka – Sara – Karin – Totalt Laget – Motståndarlaget
v.1…..-1.5….-1.2……..-2.7…………-2.0
v.2…..+/-0….-0.7……..-0.7…………-1.92
v.3…..-1.6….-0.2……..-1.8…………-1.84
v.3…..+0.2….+0.9…….+1.1………..-1.76

Viktnedgången: vi förlorade = 0 poäng

Utmaningen förra veckan var: Sova minst 8h/natt.
Utmaningen: avklarad = 1 poäng

(När vi har samlat ihop 5poäng får vi unna oss en belöning)

Min vecka:
Jag har alltså gått upp nästan ett kilo. Ja inte så konstigt när jag inte tränat nånting och ätit pizza och godis varje dag. Eller inte. Det hade varit normalt med + på vågen om jag hade levt så. Men nu har jag ju tränat på (sprungit mkt, nästan varje dag) och fortsatt att äta min bra mat.

Kroppen är konstig just nu, den kan inte bestämma sig om den ska gå upp eller ner i vikt, och jag fattar ingenting. Har ingen ursäkt och ingen bra förklaring. It’s just a fact, +0.9 på vågen. Det är ju “den” där veckan i månaden, men vet inte riktigt om man kan skylla på det, jag tycker kroppen varit konstig flera veckor nu. Men jag gillar det inte, det är inget roligt när det inte händer nånting trots att man gör precis som innan, när det funkade.

Utmaningen med att sova 8h/natt lyckades jag med. Men den var ju inte så svår i sig, jag gillar att sova och 8h kändes nästan för lite nu i veckan, jag behöver mer! Men å andra sidan har jag inte morgontränat en endaste gång, vilket är lite synd. Fick sena vanor och somnade sent och sov då på morgonen istället. Att lägga sig tidigt är en utmaning som jag ska ta mig an lite senare!

Nästa veckas utmaning: – Plankan + jägarställningen (2xmax på varje) 5ggr.
Denna veckan kör vi en utmaning som går att genomföra var man än befinner sig. Funktionell styrketräning är grejen, och plankan och jägarställningen ger en kort bra genomkörare för bål/rygg och ben.

Mina poäng hittills: 4 av 8.

Antal straffrundor att utföra (sparade): 3 st

>Who is the Biggest Loser? 2.0 – Vecka 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *