>Visualisera backar

Ikväll har jag tränat, men faktiskt ingen löpning idag, utan träningen skedde på en cykel – spinningcykel! Jag hade bestämt träningsdejt med Mikaela, som kör tour de France – spinningpassen på SATS, minst ett per vecka. Ikväll var det på SATS Odenplan, och jag hängde på, lite omväxling i träningen är alltid kul!

Michael som hade passet var riktigt bra, han kändes som en cyklist, inte bara spinnare. Han snackade mycket om cyklister, touren och sen målade upp bilder av var och hur vi cyklade. Jag och Mikaela satt längst fram och körde på riktigt bra! Passet var kul och tufft!

Det var en lång uppvärmning och sen satte det igång med 3 stora backar blandat med tempokörning. Bra musik och bra drag i klassen gjorde att det blev ett toppenpass! Mina ben var lite trötta i början, iaf då jag stod upp, men sen när de väl kommit igång kunde jag köra på med bra driv, det var riktigt roligt! 60 min senare hade man uppnått pulshöjningar, fått lite träningskick och såg ut som man duschat med kläderna på. Det är varmt i spinningsalar, om man nu skulle ha glömt det efter all utomhusträning i sommar!

Efter spinningen körde jag sen dagens del av utmaningen (plankan + jägarställningen) med sällskap av Mikaela. Vi körde plankan och svetten rann och man fick koncentrera sig på att inte halka. Men vi fixade 2xmax och körde sen jägarställningen 2xmax, men mina ben var rätt slut där, vilket darr! Kul träning ikväll och riktigt kul med nytt träningsbekanskap! =)

>7 sep: Spinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *