>Kom och spring!

Är du i Stockholm lördagen den 19 sept? Passa på att springa/gå ett härligt höstlopp på en lättlöpt bana för alla. Loppet arrangeras av Stockholm City Triathlon Club för att hedra vår bortgångne vän Carl-Henrik, som var en underbar vän och triathlet, och han älskade löpning!

Löpartävlingen Carl-Henriks Minne
Vår vän och klubbkamrat Carl-Henrik lämnade oss hastigt till följd av hjärtmuskelinflammation den 16 september 2008. Carl-Henrik blev 26 år gammal. Trots sin ungdom var han en av de medlemmar som varit med längst i Stockholm City Triathlon, hans intresse för triathlon och engagemang för klubben var mycket stort. Hans styrka i triathlon var löpningen som också var hans stora passion.

För att hedra Carl-Henrik arrangerar vi löpartävlingen Carl-Henriks Minne, en tävling för alla, elit som motionär. Banan går längs Årstaviken på Söder i Stockholm. Banan är lättlöpt och distanserna är 5 km eller 10 km.

Se mer info och anmäl dig på hemsidan!

Jag kan tyvärr inte delta då jag är i Berlin för att springa marathon, men jag hoppas att loppet blir en succé! Tänker ofta på C-H och minns vilken underbar vän han var!

>Carl-Henriks Minne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *