>Skön träning!

Det var väldigt skönt att komma ut och springa idag, när jag väl kom ut! Sova är skönt och återhämta sig är bra, men löpning, vilken härlig känsla alltså!

Den flacka rundan fick bli vanliga rundan bort runt halva kungsholmen till rålis, varv i rålis och sen samma väg hem. Det är den flackaste rundan jag känner till, och så enkel med. Men kanske lite tråkig om man springer den varje gång? Men det gör jag ju inte, tur det =)

Jag hann ut iaf innan kl.17 så det var ju inte knökfullt på gångbanorna, men det var rätt många motionärer ute och sprang, roligt! Jag sprang iväg längs med vattnet mot stadshuset till och lyssnade på min musik.

Benen kändes helt ok i början, jag hade ju inte tränat på flera dagar kom jag på! Men benen kan ju vara lite hur de vill dagen efter en massage, antingen är de superfräscha eller så kan de vara tunga. Mina ben var nog något mitt emellan. Vaderna var lite stela och gnälliga, annars kändes det bra! Jag hade lättskorna på, Asics Noosa Tri och jag trippade fram med ett rätt ok, lätt löpsteg.

Kom fram till rålis och skulle nu börja min varvning där. Bestämde mig rätt snart för att göra en kompromiss eftersom jag missat morgonens pass, så då skulle jag förlänga detta passet lite istället. Så istället för 10km ville jag få ihop ca 12. Så jag knatade runt i rålis, först på 1km-slingan, men förlängde den bort mot grannparken (mot stadshagen till) och tillbaka, blev kanske 1.5km då? Så sprang där 2 varv, och sen ett vanligt varv och sen ett kort varv. Puh! Men jag gillar rålis =)

Så när jag lämnade rålis och fortsatte på samma väg som jag kommit, hade jag tillryggalagt drygt 8km. Nu var det bara hemåt, och jag visste att sista kilometrarna skulle jag öka lite. Det kändes lätt o springa, men benen var fortfarande inte jättefräscha, men jag ville ju försöka få till ökningen iaf. Började efter macken på norrmälarstrand att öka på lite mera, och när jag passerat stadshuset och hade hemvägen framför mig då var det bara att springa på! Bra musik i hörlurarna och bara ösa!

Löpning
Totalt: 12.1 km
Tid: 1:06:25 min
Tempo: 5:27
Puls (medel/max): 154/191(fel?)bpm
Pace:
(nivå 3) puls: ca 145-155
1.05:46
2.05:39
3.05:46
4.05:36
5.05:40
6.05:37
7.05:31
8.05:33
9.05:33
10.05:19
(nivå 4) puls ca: 160-165
11.05:06
12.04:48

Sprang på och stannade klockan vid ena bryggan vid karlbergskanalen och hade då fått ihop 12km. Perfekt! Pulsen hade kommit upp lite, kroppen hade vilat innan idag men nu hade jag fått till lite löpning iaf, kändes bra! Nu ska jag äta bra och ladda inför imorgon, då det blir morgonlångpass. Och det ska inte sovas bort!!

>11 sep: Löpning (äntligen!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *