>42195m to go (run)!

Jag har verkligen haft en taper-vecka. Vilat och laddat, iaf med sömn och mat. Mentala biten är också med, jag är taggad! Har inte tränat sen i tisdags så kroppen är fylld med energi och snart blir jag rastlös (om jag inte är det redan)!

Var på idrottsmassage igårkväll, ett snabbknäckningsbesk hos naprapaten idag och jag har sovit ut på mornarna. Idag har jag packat, och fixat en massa. Kan vara bra att ha startbeviset också, som kommit bort i mailen tydligen, så det blev lite panikfixande och ringande till tyskland imorse. Men tack vare Snabba-Karin, har det nu löst sig! =)

Jag är laddad, jag är redo. För en kul weekend i Berlin, och en bra sightseeing av stan på söndag i form av ett marathonlopp. Ska bli kul!! Jag ska springa och göra mitt bästa, men främst av allt ska jag ha tävlingsglädjen i mig och njuta av både lätta steg och njuta av plågan i slutet! ;)

Ni som är nyfikna och vill följa mig, kan man registrera mail/sms på hemsidan och få resultaten (helt gratis). Mitt startnr är: F4521.

Nu åker vi!

>Mot Berlin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *