>Morning-workout-streak

Nu har jag precis anmält mig till ett marathon, igen! Nästa är inte så långt bort, det är nämligen Växjö Marathon den 17e oktober. Jag är laddad och har fått träningsprogram av coach P fram till maran, och förhoppninsvis håller sig formen (som verkar rätt ok fortf)!

Men när jag anmälde mig så märkte jag att jag hade anmält mig till detta lopp en gång förut, nämligen förra året. Men jag blev lite förvånad, för det kom jag inte ihåg. Att jag aldrig sprang det, det vet jag iaf.

Så jag började läsa lite i bloggen, det är rätt kul att gå tillbaka i arkivet och titta lite ibland. Så läste jag oktober -08s blogginlägg. Och då såg jag ju varför jag antagligen inte sprungit maran, jag hade väldiga problem med ryggen förra året. Stel och riktig värk och ont i bröstryggen. Så glad jag är nu för att jag slipper det!

Men jag såg även lite bra grejer som gav mig inspiration. Och den tog jag vara på och fick nu med Sara på den också. Den 2/10 förra året startade jag nämligen en streak. En morning-workout-streak. Den innebär alltså att jag ska träna morgonträning (i vilken form som helst, men träna = ombytt) 30 dagar i sträck. Och imorgon är det ju den 2 oktober! Så vilket sammanträffande att jag såg det nu, och vad kul att köra lite utmaning igen!


Sara och jag i okt 08

Att morgonträna ofta är ju bra, för det jag eftersöker är väl att jag ska kunna hoppa ur sängen på morgonen och vara pigg och känna det självklart att gå upp och träna. Får se hur det går. Nån mer som hänger på? Oktober-utmaningen är här!

>Oktoberutmaningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *