>Jag SKA bli morgonpigg!

När klockan ringde imorse var jag inte superpigg på att komma ut i kylan. Men jag hade lyckats lura mig själv och lagt telefonen med alarmet nere i rummet och inte uppe i loftsängen. Så jag var helt enkelt tvungen att ta mig ner. Och väl nere så var jag ju vaken. Och har jag startat en utmaning och berättat det så blir det ju så mkt lättare att pusha sig själv. Sen är det ju snart helg och då kan man sova lite extra, på dagtid t.ex.

Så jag tog mig upp, slängde på lite kläder och mössa. Svårt och veta hur mkt kläder som behövdes men det är ju rätt kallt ute, särskilt tidigt på mornarna. Ringde Sara för att höra så hon var vaken. Nu var det bara att ge sig ut!

Gick vanliga rundan runt kungsholmen. Det var mörkt, kallt och inte alls så många morgontränande ute, iaf inte i början vid kl.06. Men jag gick i rask takt och fick upp värmen snart. Det var skönt att gå, bara gå och tänka och fundera lite. Ibland när jag springer så försöker jag att inte tänka så mkt och mest fokusera på träningen. Men när man går kan man ju gå och filosofera en massa. Mysigt.

Så det blev en morgonpromenad på 58min imorse. Nu är jag pigg och redo för dagen (jobb-fredag idag för ovanlighetens skull). Återstår att se hur trött man blir senare ;) Nån mer som bestämt sig för att haka på morgon-streaken?

>2 okt: Morgonpromenad (Streak: 1/30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *