>Den bortglömda diciplinen

Nu när jag ändå “måste” upp på mornarna, då finns det inte någon ursäkt att skippa simträningen som är supertidigt (jag måste gå hemifrån kl.5.50) på tis och torsdagmorgnarna. Jag har inte simmat på evigheter, har inte riktigt prioriterat det och det kan vara skönt ibland att ta en paus och komma åter pigg och laddad.

Så kl.06.30 var jag redo vid poolen på eriksdalsbadet imorse, tillsammans med gänget som kör för simtränare M. Det var kul att vara tillbaka och jag var nyfiken på hur det skulle kännas, skulle jag komma ihåg hur man simmar?

Men det gjorde jag. Det var rätt lugnt ändå, vi var bara 3-4st per bana. Och passet hade någon skrivit upp så det var bara att följa med och hänga på!

Vi körde följande:
Insim ca 200.

12×50
1: 25ben-25sim
2: 25fr-25ry
3: 50med minimalt antal armtag

8×100 1-8@ 2:30.Sänk ca 3 sek varje rep.

200 ez

20×25 @ 45. Prog 1-4.

50 bad (ry)
Totalt: 2350m, 64 min.

Det var rätt kul att simma ändå. Riktigt skönt att vara uppe tidigt och få till ett bra träningspass! Jag var fortfarande otroligt stel i bröstryggen så kände av i rygg,/länd/nacke. Men det var skönt att röra på sig och försöka få upp blodcirkulationen i ryggen.

Att ryggen är stel är rätt jobbigt. P.g.a värk i ryggen blev det ingen löpträning igårkväll. Och idag kom jag iväg för ett snabbknäckningsbesök till naprapaten. Det kändes lite bättre där och då. Men ryggen är fortfarande krampaktig, och jag ställde in löppasset ikväll igen. Får hoppas att lite spikmatta ikväll och yoga imorgonbitti kan hjälpa.

>6 okt: Simning (Streak: 5/30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *