>Stretch och svett

Streaken fortsätter och imorse blev det yoga igen. Jag var visst rätt trött igår och spikmattan fick spänningarna att släppa. För jag vaknade inatt/imorse av att lampan fortf var tänd och jag hade tydligen bara somnat ifrån allt och inte ens ställt ett alarm. Tur att jag slängt bort spikmattan dock så jag inte fick bestående hål i ryggen! ;)

Tur att jag vaknade till iaf, så jag sen kunde ställa alarmet på kl.06. Tog mig upp och iväg till SATS fridhemsplan för morgonyoga. Idag var det SatsYoga Advanced, så den som är lilte mer utmanande och som jag gillar. Det var en bra instruktör, tydlig och bara bra!

Fick upp värmen i alla solhälsningar och sen var vissa rörelser utmanande, tur man kan slappna av ibland och inte känna att man måste fixa alla. Det var skönt att sträcka ut och kändes bra för kroppen.

Men ryggen är fortfarande stel och det drar i rygg och nacke upp i huvudet så jag får huvudvärk. Det kombinerat med en mild släng av höstdepp gör att jag känner mig lite nere just nu. Inte lust att springa, och vill bara att värken ska gå över. Och jag vill ju vara glad och pigg!

Men det kommer väl, får försöka se ljust på saker och ting. Nu ska jag snart sova, först ligga en stund på spikmattan igen. Imorgon bitti blir det simträning! Bra att man har många grenar att välja på!

>7 okt: Yoga (Streak: 6/30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *