>Massa promenerande

Imorse var det segt att gå upp tidigt, men jag hann med en liten snooze och sen kom jag upp ändå. Och ut på morgonpromenad. Kände inte alls för det, men på med massa kläder, mössa och sen ut i kylan och traska. Det kändes rätt skönt ändå. Blev vanliga rundan runt kungsholmen och upp vid rålis. Kallt och blåsigt, men det är bara att vänja sig vid hösten!

Fick tyvärr sen (på nåt konstigt sätt) kramp i ryggen, och detta har hållt i sig hela dagen på jobbet. Trevligt :/ Har varit krampaktigt i mellanryggen precis bakom höger lunga, lite likt det jag hade precis på kvällen efter IM i Kalmar. Ja min rygg mår inte toppen just nu, men det har ju iaf känts bättre i helgen än förra veckan, så det borde ju bli bra snart. Blir en stund på spikmattan ikväll, snart, för jag vill hinna sova lite sen innan jag ska upp och simma imorgon bitti!

>12 okt: Morgonpromenad (Streak: 11/30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *