>Lugn start

Det blev en lugn start på helgen för mig, mest en massa powerwalkande. Imorse snoozade vi hur många ggr som helst innan vi tog oss ut på morgonpromenaden. Jag och Sara gick en skön promenad, tog Frennarpsrundan runt här i Halmstad. Det var stilla och skönt ute och vi gick och filosoferade och pratade. Blev en skön runda på drygt 40 min. Vi hann precis in innan det sen blev regn följt av lite snöstorm utanför fönsterna.

Sen enda träningen mer idag blev ännu en powerwalk, men nu lite senare på dagen. När Sara drog till gymmet för PT-träning i eftermiddags stannade jag faktiskt hemma och slappade i soffan. Var inte riktigt sugen på gymträning, och mådde inte helt 100.

På tal om att inte må helt bra, så har jag nu precis börjat testa en helt glutenfri kost, för att se om min mage kommer att må bättre av det. Den har varit lite upprörd på senaste. Ska bli intressant att se om det gör någon skillnad. Enligt läkare så är jag inte glutenintolerant eller laktosintolerant på pappret, men enligt min egen kroppskännedom så är jag överkänslig mot både för mkt gluten och för mkt mjölkprodukter.

Så sen på kvällen iaf gick vi alltså ut igen för att promenera raskt och diskutera vidare, allt mellan himmel o jord. Nu blev det en timmes promenad i skogen uppe på Galgberget. Skönt att traska runt där och fick en bra utsikt över området när vi var högst upp. Så lugnt och skönt! Blir en lugn helg det här, med lagom med träning och pepp och ladd för framtiden!

>16 okt: Morgonpromenad (Streak: 12 – 3) + Kvällspromenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *