>På cykeln igen

Idag tog vi sovmorgon till 09 och funderade sen en stund innan vi bestämde att spinningpass fick bli dagens morgonträning. Jag och Sara promenerade raskt bort till SATS här i Halmstad och kom i tid för platser till spinningpasset kl.10.

Väl inne i spinningsalen fick vi platser längst fram och fick se den fina tapeten med den långa vägen där man ska visualisera att man cyklar. Snabbt och hårt! Jag kom på att jag har inte spinnat på länge, sist var bloggspinningpasset några dagar efter Kalmar, i augusti. Sen dess har jag bara slappat. Eller ja slappat vad gäller cykelträningen, jag har ju löptränat massor!

Men nu var det spinning som gällde, och jag tänkte ta det lite lugnt såhär första passet. Passupplägget var 8min uppvärmning, sedan ca 20min blandat sittande/stående men lite valfritt och sist intervaller. Intervallerna kördes i lag, halva salen körde och resten hejade. Var intervaller på 15sek, 30sek och sist 1minutare. Jag tyckte passet var helt ok, jag körde på och fick upp pulsen och värmen och satt mkt ner och trampade med bra driv och fart. Men efter kanppa halvtimmen fick jag en liten dipp och kände inte riktigt träningsglädjen. Men sen när vi väl satte igång med intervallerna var jag på G igen!

Sen under dagen har vi frossat. Ett verkligt frosseri i Biggest Loser avsnitt! Hela 3st har vi avverkat och det är så kul att kolla på. Inspirerande men samtidigt så galet och så helylleamerikanskt =) Men Bob och Gillian är bara så bra, jag älskar när det ryter till mot deltagarna och säger precis vad som gäller!

Ikväll gick vi en bra powerwalk igen, kom ut en stund innan solen gick ner. Vi gick i raskt tempo och tuffade på, blev rundan upp på Galgberget och sen en längre omväg hem så att vi fick ihop 74 min promenad. Kändes skönt!

>17 okt: Morgonspinning (Streak: 13 – 3) + Kvällspromenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *