>Söndagsseg

Söndag betyder slapp, iaf ibland. Och idag var det verkligen seg-söndagskänsla. Sängen var otroligt skön imorse och vi tog sovmorgon till nästan lunchtid! Sen var det dags för sen morgonstreak.

Sara ville gärna springa, men jag kände mig lite nojjig om ryggen, och hade känningar i den, så jag valde istället att gå en morgonpromenad. Vi gick ut tillsammans och började träningen med att gå bort över bron, och sen stack Sara iväg och jag försökte gå i rask takt. Det var soligt ute och alldeles för sent för morgonträning egentligen, om man nu vill njuta av ensamheten och lugnet. ;)

Men jag traskade på och gick och funderade och filosoferade. Fick upp värmen och svetten började göra sig till känna. I solen var det riktigt varmt, men när man sen kom i i skuggan under träden var det skönt ändå att ha en mössa på. Gick Frennarpsrundan medan Sara sprang en lite längre runda på den, så att vi skulle vara klara nästan samtidigt. Fick ihop en bra morgonpromenad på 45 min.

Nu är helgen redan slut och en ny vecka väntar. I veckan ska jag ha fokus på simning, rehab för ryggen samt coreträning! Ska bli skoj. =)

>18 okt: Morgonpromenad (Streak: 14 – 3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *