>Gymträning

Imorse promenerade jag och Sara (som sovit över på soffan) till jobbet. Saras sthlmskontor ligger väldigt nära mitt jobb! Vi gick i regnet och jag hade frukostmix med till jobbet, så att det skulle bli lite streakträningsaktigt (och att vi skulle få sova lite längre). Men jag räknar inte promenaden som streak, jag går ju där varje dag och streak är i träningskläder. Men hinner man inget annat får man göra det bästa av det!

Efter jobbet sen promenerade jag hemåt igen, men nu mot SATS St.Eriksbron där jag skulle träna. På vägen dit gick jag ifatt trevliga Åsa, som också skulle dit och träna. Jag hade precis funderat på om hon skulle vara där, då det var hennes favoritinstruktör som skulle hålla i Coreklassen, samt sen en dansklass efteråt. Jag hade först bokat Streetdancen också, men ångrade mig då jag var rädd om ryggen. Vill ta det lite lugnt.

Så vi hade följe dit och hann snacka en del om vad som hänt sen sist. Sen var det dags för 30min Core. Jag hade inte varit på core-pass på kanske ett år, så när vi väl satte igång var det mkt på en gång! Massor med övningar, och snabba byten, jag fick kämpa för att inte missa nåt! Men det kändes bra, det kan nog bli riktigt bra det här för bålmuskulaturen om jag bara pallar mig dit några gånger i veckan!

Sen efter Core:n gick jag ner till konditionsdelen av gymmet. Ställde mig på crosstrainern ett tag. Hade ipoden med mig med bra musik så det var bara att köra på. Men crosstrainer har jag ju inte heller kört på väldigt länge, har ju mest sysslat med utomhusträning. Så benen kändes lite konstiga i början, men när jag väl sen fick upp värmen så flöt det på bra. Höll takten till musiken och det kändes bra att svettas och få igång blodcirkulationen i rygg och ben.

Sen när 30min hade passerat, så bytte jag till roddmaskinen. Satt här och rodde i 15 min, fortfarande till min musik. Drog på och tänkte på teknik och körde inte superhårt för jag ville känna hur ryggen funkade. Men det kändes bra det här med. Lugnt, inte så hög puls, men mer förbränningsträning då alltså. Och bra magträning fick jag till idag. en helt ok lugn träningsdag helt enkelt!

>19 okt: Core + kondition

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *