>Känna styrkan inifrån

Ikväll blev det ett riktigt bra och tufft yogapass på SATS Odenplan. Jag promenerade raskt dit, väldigt raskt så jag var rätt sen från jobbet. Så uppvärmd och klar var jag när passet sen satte igång.

Det var grymt bra, och så skönt liksom. Jag vet att instruktören är grym, och det är bara att slappna av, släppa all stress och bara följa med, inget att irritera sig på. Och passet i sig är intensivt, 75 min Satsyoga Advanced. Blev svettig, händerna gled lite på mattan när jag stod i hunden.

Vissa övningar var jobbiga, det kändes verkligen. Svårt att precisera hur och var det var “jobbigt” i kroppen, men det bara var en känsla. Men med bra fokus och bra andning så tog jag mig igenom det. Ryggen kändes bra idag (yey!) och det kändes faktiskt i magmusklerna att jag körde core igår. Det tar sig, det tar sig!

>20 okt: Yobbig yoga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *