>Lugn, behövd träning i repris

Idag gjorde jag en typ repris av måndagens träning. Det blev rask promenad från jobbet hemåt och förbi SATS St.Eriksbron. Först var det en Core-klass som jag nu hängde med mycket bättre på. Kände ju igen rörelserna och det var riktigt kul idag. Kändes ordentligt i bålmuskulaturen!

Sen var jag en sväng ner vid konditionsmaskinerna. Var inte sugen på crosstrainern idag så bestämde mig för att bara köra rodd. Och i rodd går minuterna långsamt, det kan jag lova! Så 30min fick räcka. Jag rodde på och lyssnade på bra musik. Fick inte så hög puls, men satsade på att få igång kroppen och få rört på ryggen. Kanske mer “förbränningsträning” än just kondition.

Ryggen kändes faktiskt bra när jag rodde! Den har varit stel under dagen men nu när jag fick igång blodcirkulationen slappnade nog musklerna av mer, och jag kan “knäcka” den lättare själv.

Jag rodde och rodde och fick ibland mer pepp av musiken och körde på och vissa andra stunder gick det långsammare. I slutet la jag in en spurt iaf och tryckte på. Kände av rumpan och baksida lår på slutet, lite ovan vid all ro-ande! ;)

>21 okt: Core + Kondition

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *