>Svettig och rörlig

Med en extra timme inatt var det upplagt för att sova ut ordentligt. Ändå på nåt konstigt vis kom jag isäng sent och vaknade tidigt (och då var det ju ännu tidigare!). Men med huvudvärk så orkade jag inte sova mer så jag gick upp. Efter lite värktabletter + frukost och ladd så bestämde jag mig sen för att dra till gymet, på mitt bokade yogapass!

Åkte in till stan till SATS Zenit til kl.11 för ett SatsYoga Advanced pass. Var väl inte jättetaggad för yoga, men det behövs ju och är bra för ryggen så det är bara att gå. Hade varit bra att få in yogavanan och bli lite rörligare i kroppen.

Det var ett riktigt bra pass, lite annorlunda men bra. Mycket snack men med en behaglig vägledande röst och sen bra yogamusik till. Fick upp värmen ordentligt och hade handduk under händerna för att inte halka runt på mattan. Svetten rann. men det kändes bra, vissa övningar var lite för svåra men jag gjorde mitt bästa. Och i hunden så kändes benen bra, jag fick nästan ner hälarna helt och kunde sträcka ut både ben och rygg.

Efter 60 min yoga och skön avslappning på slutet gick jag sen ut till kondionsmaskinsparken igen. Ställde mig på favoriten: crosstrainer, samma som i fredags. Lyssnade på musik på ipoden med hyfsat hög bpm och det var bara att köra på. Det tog 5 min innan pulsen hade kommit upp på bra nivå, men sen höll jag den där. Svetten fortsatte rinna och det var skönt att träna lite. 30min blev lagom och sen kändes det som att halva dagen gått. Men tydligen var det bara klockan där som gick fel såklart, var nice att komma hem och så var klockan bara 13. =)

Skön start på söndagen iaf. Nu blir det att fixa hemma och ladda och planera för en bra vecka!

>25 okt: Yoga + kondition

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *