>Blandad kompott

Inget bloggande, men jag har tränat! Fortsatt med lite blandad träning, sista veckan innan sen träningsschemat sätter igång.

Igår efter jobbet promenerade jag till SATS st.eriksbron för att köra Core. Det var mkt roligare än förra veckan, nu kände jag mig stark! Kanske bara mentalt, men det är ju alltid kul att känna sig starkare. Övningarna var tuffa och svetten rann i slutet. Sen gick jag ner till konditionsmaskinerna där det var otrolig kö till allting. Efter några minuter blev äntligen en roddmaskin ledig så då fick jag helt enkelt köra rodd! Lyssnade på musik och körde på, kändes bra även detta idag! Rodde på i 30 min. Ryggen kändes ok, och kroppen bra.

Idag efter jobbet blev det först en kort promenad till SATS Odenplan för det bra yogapasset där kl.19. Det är ett SatsYoga Advanced pass som alltid är så himla bra, Agnes som instruerar är en toppeninstruktör! Tyvärr kommer detta passet nu att bytas ut mot någon ny sorts Nike-yoga där fram till jul. Men idag var sista gången för det riktiga yogapasset. Jag var lite trött men när vi väl satte igång var det bara skönt att köra. Ryggen hade varit lite jobbig idag, krampat i ryggen under dagen. Så att sträcka ut och köra alla yogaövningar var skönt. Avslappningen på slutet var som vanligt bäst =)

Sen snabbade jag mig ut därifrån och hoppade på tunnelbanan söderut, mot e-badet. Fyllde på med lite energi som nötter och äpple, men hann inte riktigt med någon middag mellan träningarna. Nu var det simning som gällde, missade ju simträningen imorse som vanligt. Men så kom jag på att klubben ju har sin sena simträning tis och torsdagar, och nu var jag ju “nästan halvvägs” dit så då passsade jag på.

Kom dit precis i tid, bytte om och blev sen förvånad hur många som är med i klubben nu! Och vi hade 7st banor i 50an, fler än när jag körde med klubben sist! Så jag hoppade i en av mittenbanorna och där var det rätt gott om plats.

Körde följande pass:

Insim 200 m
2×50 enarms
2×50 catch-up
2×50 släpande
4×50 skovel
2×50 isättning
2×50 grepp
2×50 återföring

4(4×50) armtagsfokus – försök minska 2 armtag per längd med bibehållen frekvens.

4×50 (25 hårt + 25 lugnt).

Avbad: 100rygg.
Totalt: 2100m, 58 min.

Det kändes ok att simma trots yogan och ingen middag, men passet var lite segt. 50an kändes lång och allt gick i nästan samma fart, men det var kul med lite snabbare på slutet. Det var rätt skönt att få simmat iaf.

Men nu är klockan väldigt mkt så morgonträning blir det knappast imorgon. Det är lite därför som jag inte simmar på klubbens tider, det blir så sen träning. Men idag var ett undantag, och det var rätt kul ändå =)

>26 – 27okt: Lite blandad träning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *