>Igång!

Efter jobbet och ärende på stan igen så tog jag mig till SATS Hötorget för att starta min rehabsträningskarriär. Vid denna tiden (kl.19.30) var det perfekt för sån träning på gymet, det var väldigt lugnt i PT-hörnan. Jag tog min pärm och skumkudde och drog fram matta för att sätta igång med alla övningar.

Gick igenom hela träningsschemat för pass 1, hela 26 st övningar! Det var som sagt övningar som inte ser så mkt ut, men de kändes verkligen. Blev trött i höften och fick kontakt med både höft och bröstrygg rätt bra. Kändes bra!

Är inte superkul med rehabträning, man är ju van i att träning ska vara “ta i” och svettas och allt det där. Men det är ju denna träningen som är nyckeln till framgång för mig, om jag ska fixa en bra kropp i balans och en smärtfri rygg! Hela pass 1 tog 1h 30 min totalt, att gå igenom och genomföra alla övningar med bästa teknik.

>4 nov: Rehabiliteringsträning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *