>Försök till lugn träning

Jag har sovit, vilat, kollat på nya BL och följt IM Florida idag. Och jag har känt mig rätt mkt bättre. Var hungrig och kunde äta litegrann, förutom bara dricka då. Så ikväll kände jag för att testa på formen lite, är jag frisk?

Så jag gav mig ut ikväll för att gå vanliga rundan runt kungsholmen. Skönt att komma ut och promenerade raskt där i mörkret. Men efter ett tag kändes det att jag inte är riktigt back to normal än. Magen var konstig och jag kände mig lite illamående. Kändes inte alls som att jag kan träna riktigt än.

Lite trist, men kom iaf hem efter 55 min promenad, och får väl fortsätta vila lite till. Vill vara frisk till imorgon iaf! Kom igen nu kroppen. Får dricka te, cola, kolla på serier (greys anatomy) och fortsätta följa IM Florida. Spännande och inspirerande!

>7 nov: Kvällspromenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *