>Inspireras

Det görs inte många knop här hos mig just nu. Men jag börjar iaf att känna mig friskare! Har vilat och sovit mkt, druckit en del och börjat äta lite igen. Är på väg mot frisk och pigg igen!

När man bara kan vila och inte göra så mkt mer, får man slappa och kolla på teve, hitta motivation och ladda för all träning som ska ske när jag väl är igång igen! Jag har kollat på en del serier, vilket jag gillar, bl.a. Biggest Loser =)

Biggest Loser och Triathlon
I det senaste avsnittet av BL så tog de faktiskt upp triathlon! Riktigt kul tycker jag. En av den förra säsongens deltagare var på besök och berättade att 12 av dem från förra säsongen skulle köra ett triathlon i San Fran dagen efter. De hade haft sin motivation med viktnedgången och behövde nu nya mål med träningen. Roligt! Och då berättar Bob att han är så stolt över att han varit del av deras framgång, att de från att ha varit sjukligt feta nu har gått till att vara vältränade och kör triathlon. Och avslutar med: “Have you ever done a triathlon!? I havent!!

Kul med högt satta mål och folk som vågar ta tag i nya spännande utmaningar!

Ironman Florida
Vill man bli mer triathloninspirerad kan man ta och följa Ironman Florida som pågår just nu. Kl.14 gick starten och över 2500 triathleter är just nu igång och simmar i mexicanska gulfen. En riktig IM i otroligt fint väder. Här kan man följa loppet, och bli inspirerad! Eller se Race Coverages på ironman.com.

LIVE: Ironman Florida

>Triathloninspiration!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *