>Bra start på veckan

Ny vecka och ny träningsplanering. Jag känner mig dock inte helt van vid vintern än, och inneträningen och planeringen av veckan. När är egentligen bäst dag att träna vad på? Ja, jag får väl testa mig fram och se. Men att det är mörkt stora delar av lediga tiden får man väl acceptera. Själv pusslandet gäller väl mer hur jag ska få in både träningen och rehabträningen (som eg ska köras varje dag).

Efter jobbet idag tog jag mig till gymet, SATS Hötorget för att köra mitt rehabträningsprogram för ryggen. För ryggen säger jag, men det är ju mest träning för höftmusklerna och hållningsmuskulaturen.

Jag körde på i PT-hörnan, gick igenom rehab-pass-1 som är 26st övningar, vissa i supersets. Blev inte särskilt svettig, men tränade på och betade av övning efter övning och kände väldigt snabbt kontakt med musklerna där det skulle kännas. Nu gäller det bara att köra på regelbundet så kanske jag 1.) lär mig övningarna och programmet utantill? (i wish). 2.) blir stark i hållningsmusklerna och smärtfri i rygg/nacke. Yes!

Det tog iaf 1,5 timme idag igen. Bra träning, men räknas mer som “vilodagen” måndag. Blir nog en återkommande del i mitt veckoschema!

>16 nov: Rehabträning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *