>Sova kan man göra…senare?

Igårkväll hade jag bestämt mig. Jag skulle upp imorse och simträna, hur trött jag än var. Och även om jag bestämt mig så kom jag ju likförbannat sent i säng. Knappt 5h sömn och klockan ringde men jag var uppe! Och iväg. Trött? Ja. Men motiverad till simträning. Och då tar man sig dit!

Åkte till e-badet och var där i tid, mötte Cicci utanför och vi var de enda tjejerna där för simträningen. Coach M var inte där, men det vanliga gänget, vi var väl en 8-10pers totalt. Som tur var hade någon varit duktig nog att printa ut dagens pass. Vi hade bra med plats i banorna och det var bara att simma på. Jag försökte fokusera massor på tekniken och få ett bra drag. Egentligen var det simma med slang (gummiband) runt benen idag, men nån sån hade inte jag så jag fick improvisera och simma med “släpande” ben på de set:en.

Här kommer passet:

Insim 200f.

16×25@45 (4acc, 8max, 4 halva max)

400sim utan snodd + 2×25 med snodd
300sim utan snodd + 8×25 med snodd
200sim utan snodd + 12×25 med snodd
100sim utan snodd + 8×25 med snodd

100 avbad
Summa: 2450m, 63 min.

Väldigt nöjd med träningen. Det kändes bra att simma och jag var glad att jag tagit mig dit. Dusch och iväg till jobbet där jag hällde i mig min mixade frukost (banan, solrosfrö, linfrö, jordgubbar m.m mixat till en dryck). Sen var det bara att jobba för fullt hela dagen. Lite kaffe på eftermiddagen räddade dagen, så jag slapp somna på kontoret ;)


Morgontrött, samt kvällspasset nedklottrat

Efter jobbet åkte jag sen raka vägen till SATS Hötorget för lite mer träning. Nu var det dags för konditionsintervaller och funktionell styrka. Körde roddintervaller först: först uppvärmning på 4min sedan 4x4min roddintervaller med 3min vila emellan varje. Kunde köra på rätt mkt bättre idag än förra veckan (då jag var trött efter att inte ha kunnat äta ordentligt). Kändes riktigt bra att ha lite kraft i kroppen nu igen!

Sen följde mitt funktionell styrka-program. Cirkelträningsstuk med frivändningar, axellyft ståendes på bosuboll, upphopp över stepbräda, magövning med boll, och benböj, samt 1min max på roddmaskinen. Fick upp pulsen och svetten rann och det kändes tufft och bra. Sen var det bara ett varv till! Avslutade sen med 5 min armcykling.

Sådär, det var dagens träning. Fick till en bra blandning och är nöjd med dagen. Nu när jag tvingat mig upp imorse borde jag vara supertrött nu på kvällen. Men nej, inte riktigt. Men visst ska man kunna tvinga sig till att bli morgonpigg? Det låter så hurtigt, så nu ska jag bli morgonpigg! =)

>17 nov: Simning, rodd och styrka på det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *