>I min egen värld

Klockan ringde kl.5:40 men jag hann snooza i en hel halvtimme innan jag tog mig upp. Och ändå hann jag med min entimmes morgonjogg =) Morgontrött men kläderna var framlagda och jag skulle bara ta mig ut för att jogga lite i egen takt, ingen press. Var väldigt längesen nu som jag sprang sist (3veckor sen).

Tog mig ner i mörkret till karlbergskanalen och startade min löprunda. Ipoden igång och bra musik som peppade. Joggade på i lugnt fart och körde bara på känsla idag, kollade inte på tempot en enda gång.

Sprang längs med kanalen, runt kungsholmen bort till rålis. Var en del andra ute och promenerade och joggade, och det var väldigt lugn och skön känsla så tidigt på morgonen. Och fortfarande mörkt. men ändå en optimistisk känsla att det blir ju bara bättre, bara ljusare och snart är dagen här och vi har redan fått till träningen.

Kom fram till rålis och sprang 3 varv där i parken. Där var jag nästan helt själv, vem annars roterar runt där liksom? Man brukar vara på väg nånstans ;) Sen fortsatte jag samma väg tillbaka hemåt. Löpningen kändes väldigt bra idag, lätt i kroppen och sköna, lätta steg. Men sista biten var lite tyngre, energin tog lite slut. Men jag sprang på ändå, och fick ihop min dryga timmes löpning. Vad kul det är att vara morgonpigg!

Löpning
Totalt: 10.6 km
Tid: 01:02:48 min
Tempo: 5:54
Puls (medel/max): 159/193 (fel i början) bpm

>18 nov: Morgonjogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *