>Fokusera!

Igår morse fick jag till veckans andra simpass. Tredje dagen i rad som jag kom upp för morgonträning och jag var ju nästan van nu. Tog mig till e-badet i någon sorts dvala, traskade där i mörkret och kom fram i god tid. Många igenkännande ansikte denna morgon då det även är tri-klubbens simträning då.

Men idag var coach Mike där och vi i gruppen körde passet i våra 2-3 banor. Det var jag, coach, och 2 till i min bana och jag fick kämpa för att ens försöka hänga med lite. Men det är bra att få jobba lite!

Vi körde följande pass:

Insim 100f.

12×25 1-4
200 5-taktsandning
8×50 1-4
200 5-taktsandning
5×100 1-5
200 5-taktsandning
200 fart 2

100 avbad(fr/ry)
Totalt: 2200m, 60 min.

Jag körde fokus på att tänka på draget idag. Fick tillsägelse om det, och jobbade på att få till det, men det är fortfarande svårt. Mina armar/axlar vill inte göra såsom jag vill. Jag simmade på rätt ok idag, men blev rätt trött efter drygt halva passet.

Fick låna en pace-beep-grej av Mike, att ha i simmössan under den sista hårdaste 100-ingen. Den pep och då skulle jag alltså ta ett nytt armtag. Det var rätt skoj, och jag fick upp farten rätt bra där. =)

Var lite trött och seg allmänt imorse och fick huvudvärk i slutet av passet. Måste lära mig att dricka mer!

Idag fredag har varit vilodag. Jobbfredag och jag tog sovmorgon imorse istället för träning. Kroppen var trött, och det var så skönt att sova! Men imorgon blir det mer simning! Och lite annan träning med =) Skönt med helg!

>19 nov: Morgonsimning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *