>Seeeegt

Iidag var jag trött imorse och sov, sov förbi ett planerat kortlångpass med Mia. Orkade inte upp och ville skjuta på det till efter lunch, men fick då köra passet själv istället.

Jag tog mig iaf ut innan det blev mörkt. Men det där dagsljuset ger jag inte mycket för, var ju gråare än grått! På schemat stod det Löpning 1.45 (nivå 2). Lugnt kortare långpass alltså. Jag visste inte vart jag skulle springa, utan det fick jag komma på under tiden.

Så jag startade med att springa runt kungsholmen ett varv. Hittade som vanligt inte riktigt rätt väg där borta vid klipporna, men kom ju iaf runt, så lite rätt sprang jag nog.

Sen var det mörkt och nu skulle jag springa i knappa timmen till. Mitt ena förslag att springa bort längs vattnet förbi pampas och mot solna till la jag ner. Det var mörkt och jag visste inte om det var belyst hela vägen. Så jag bestämde mig att fortsätta runt trygga kungsholmsrundan. Där finns iaf en del promenerande och träningsfolk. Så det blev runt kungsholmen för 2a gången och bort till rålis innan jag där sprang hemåt, och varvade kvarteret några gånger för att få ihop min tid.

Själva passet då, ja det kändes otroligt segt idag. Inte segt i benen, men känslan i kroppen, huvudet var inte helt med, och magen krånglade. Fick nån sorts håll och ont i magen, och jag kanske hade ätit för nära inpå. Jag joggade på och struntade i allt vad tider heter och var rätt glad att det var “långpass” och inte intervallpass idag. Var inte helt fokuserad och sprang mest och funderade på vägval och hur många minuter som jag hade kvar på passet. Vissa små stunder kom jag in i ett bra flow, men allmänt var det segt!

Sprang på i gråväder och mörker och sen också regn. Men jag betade av mina 1h 45min och jag genomförde passet även om jag inte riktigt kände för det. Benen fick iaf sina kilometrar och jag kan ju bara hoppas att nästa långpass känns bättre!

Löpning
Totalt: 16.3 km
Tid: 01:45:36 min
Tempo: 6:29
Puls (medel/max): 138/155 bpm

>22 nov: Långpass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *