>Nödvändig träning

Egentligen är det ju meningen att jag ska köra rehab varje dag. Långt pass 3 dagar, halvlångt 2 dagar och kort 2dagar på en vecka. Men så har det knappast blivit och jag är lite arg på mig själv för det. Men det är svårt att få till tiden. Jag vill ju helst köra annan träning också, och inte _bara_ rehabträna. Jag hoppas iaf få till rutinerna snart så att jag får in lite fler rehabpass i veckan.

Idag åkte jag iaf till SATS Hötorget efter jobbet, börjar bli en måndagsrutin nu. Måndag ska ju vara min vilodag! Hade pärm och skumkudde redo och intog ett hörn i PT-rummet som vanligt. Körde på och kände faktiskt igen programmet nu, kunde genomföra övningarna i raskare takt, inte läsa på så mkt om varje övning, och fick bra flow i passet.

Fortfarande är det ju lite segt när en övning är t.ex. 8 andetag lång, och man bara ligger och väntar, och väntar när det sträcker i nån muskel, och blir snarare rastlös! Men jag betade av alla 26 övningar och det kändes riktigt bra. Fick bra kontakt med rätt muskler och nu är det bara regelbundenheten som skall till. Passet tog iaf 1h 20 min idag, så lite effektivare har jag blivit, lärt mig övningarna!

Idag var det dag nr 3 utan godis/socker. Känns hur bra som helst och jag har inte ens varit sugen. Att det kan vara så lätt när man bestämt sig! Hur går det för er andra som hänger på utmaningen?

>23 nov: Rehab

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *