>Nu, inte sen

Jag var trött imorse, men jag lyckades ändå få fram den där motivationen att ge mig ut. Ut och springa lugn morgonjogg. Genomföra det planerade.

Jag kom ut lite senare idag, startade vid kl.07, så jag sprang bara halva rundan i mörker. Det blev vanliga rundan, från karlbergskanalen bort runt kungsholmen till rålis. Jag hade inte riktigt bestämt hur långt jag skulle springa, men när jag kom fram dit bestämde jag mig. Att det är här och nu som det gäller. Inte imorgon, inte nästa vecka, inte “nästa gång”. Utan nu. Livet är här och nu och valen vi gör just nu är det som kommer att påverka framöver hur det går. Så jag bestämde mig för att springa 3 varv i parken innan jag skulle springa samma väg tillbaka, på så sätt skulle jag komma upp i drygt 1h löpning, som var ett av mina pass på veckoschemat.

Jag hade en rätt bra flow idag, kändes helt ok att springa. Sprang lugnt och lyssnade på musik och stressade inte. Kollade inte på klockan utan ville bara hitta flytet i löpningen. När jag sen tagit mina 3 varv i parken hade solen färgat himlen röd och det var så vackert! Sprang i ljuset och njöt.

Fortsatte sen samma väg hemåt och nu var det riktigt ljust ute. Joggade på och fick ihop 62min idag igen. Nästan samma tid som förra veckan, men lite lägre puls idag. Och ett genomfört morgonpass, jag är nöjd!

Löpning
Totalt: 10.6 km
Tid: 01:02:17 min
Tempo: 5:51
Puls (medel/max): 150/168 bpm

>25 nov: Morgonjogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *