>Genomfört!

När jag gick hem från cykelmekarkursen i onsdags kväll reflekterade jag över att det endast var ca 8h till att morgonsimningen började. Så tyvärr blev det ännu en natt med bara ca 5h sömn, typ tredje i rad denna veckan. För när jag kom hem skulle jag packa och fixa och göra redo allt inför dagen. För simpasset skulle jag gå på, och matlåda skulle tas med till lunch, och mellanmål skulle funderas ut osv. Allt planerat!

Jag var rätt förvirrad när jag vaknade dock, efter mina 5h sömn. Lyckades till och med hoppa upp i sängen igen och snooza i 5min, och ÄNDÅ ta mig upp sen och iväg. Otroligt! Men jag är glad att jag tog mig upp, för all min planering handlade ju om det.

Blev tyvärr lite sen, så jag kom med sena t-banan till skanstull. Men mötte triathlonkollegan D också på väg dit, så snackade lite och hade följe sista biten. Och väl inne på badet var jag bara några minuter senare än vanligt i poolen.

Kul att vara där, och kul att träffa alla igen, det är det som gör att man orkar ta sig dit. Man är inte helt själv. Jag hoppade i “långsamma” banan och vi var väl 4 st som körde ihop. Kortade ner uppvärmningen och första övningarna lite så att jag kom i fas med vad som kördes, så att vi körde ihop.

Blev följande pass:

Insim 100.

6×25 demont (enarm)

10×25 1-4

16×25 puls, ingen andning första fem armtagen. @35sek

Serie A: 16×75 @ 1:40

100 bad
Summa: 2200 m, 58 min.

Körde med ått-grejerna hela passet idag, tänkte att jag måste ändå mata på med dem och vänja mig vid känslan. Och det kändes! Fick otrolig kontakt med musklerna i ryggen, och blev rätt trött av 75orna på slutet. Men det kändes riktigt bra! Nu börjar jag fatta hur ja ska göra =)

Sen efter jobbdag så blev det en lång färd norrut i bil. Åkte med som tur var, och kunde sova en del av de 58 milen norrut mot snön. Då kom verkligen tröttheten ifatt mig! Längesen jag var SÅ trött redan innan kl.20 en vanlig kväll!

>26 nov: Simning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *