>Sista rycket

Så var det söndag och sista dagen på träningslägret i Bruksvallarna. När jag vaknade imorse efter 9 timmars skön sömn, var jag mör i kroppen. Iaf i ljumskarna/höftböjarna, som helt hade gett upp. Aj, vad ont de gjorde!

Men det var bara att kravla sig ur sängen och upp och käka frukost till kl.08. Kl. 09 var vi redo för sista träningspasset. Vi körde nere på Stadion idag, körde ett teknik- och balanspass. Vi höll till där på flacka spår men tog oss även upp lite i ena backen.

Ljumskarna gnällde i början och jag kände mig trött i kroppen, men skönt med ett balanspass och jobba upp känslan på skidorna. Vi körde en massa olika övningar med Mattias: balansövningar utan stavar, åka på en skida nerför backe, böja sig ner till snön i backe, byta spår, plogning ner för brantare backe samt teknikstafetter och tävlingar. Ja allt som Mattias kunde hitta på helt enkelt! Det var riktigt kul! Det kändes bra på skidorna, men jag var som sagt rätt trött i frånskjutsmusklerna. Vi höll på i 1h 45 min nu på förmiddagen.

Känslan att stå på skidor har helt klart blivit bättre av den här helgen! Balansen och självförtroendet har ökat! Är riktigt nöjd med all träning jag har fått till. Nu är jag på väg hemåt i bil, och har lämnat snön bakom mig för den här gången. Men förhoppninsvis blir det mer snö närmare Stockholm snart. (Iaf inte 58 mil bort!)

>29 nov: Längdskidor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *