>Härlig morgon

Onsdag morgon betyder morgonjogg, men idag var det svårt att komma upp. Snoozade lite väl länge och kom inte ut förrän kl.07. Det var kallt idag, frost på bilar och marken, samt isfläckar lite här och var. Lite färre löpare också än vanligt, eller var det kanske bara för att jag var sen?

Jag sprang vanliga rundan, längs med karlbergskanalen via stadshuset, norrmälarstrand bort till rålis. Kom ihåg mottot från förra veckan, att det är här och nu som gäller, och tog mina 3 varv i parken. Just där och då gick solen upp och det blev ljust i Stockholm, härligt!


Vy från rålis imorse

Tog sen samma väg tillbaka och kände mig stark och pigg i kroppen. Löpningen gick lätt och jag bara sprang på, kollade inte på tempo eller klockan alls, ville inte bli stressad. Det var ju morgonjogg jag körde! Men samma runda gick nu lättare och lite snabbare än veckorna innan, det känns bra i kroppen just nu!

Skönt att komma ut som vanligt, och morgonjoggar är perfekt på vintern, just att man får vakna med staden och får en dos dagsljus! Men får nog börja använda vintertightsen jag fått från Craft att testa, körde med tunnare tights idag och var väldigt kall om ben och rumpa när jag kom hem. Brr!

Löpning
Totalt: 10.6 km
Tid: 59:45 min
Tempo: 5:38
Puls (medel/max): 155/168 bpm

>2 dec: Morgonjogg i frostigt Stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *