>Som en fisk

Igårkväll blev det vila från träningen, och istället var jag på Cycling igen på del 2 i cykelmekarkursen, som triathlonklubben anordnat. Vi var ett gäng triathleter som fick lära oss om alla vevlager på cykeln: på hjulen, styrlager och vevlager. En massa information och sen också se hur vi plockade isär vevlager på någras cyklar. Jag hoppas allt blev helt sen igen =) Bra med kunskap, även om jag nog kommer att be om hjälp om jag får såna problem. Men nu vet jag iaf mer om cyklar!

Idag har det blivit desto mer träning, men endast en sort: simning!

Simning 1
Det började imorse kl.06.30 var jag i poolen för pass med coach Mike och gänget. Vi var ett glatt gäng i långsammaste banan som körde mjölksyrapasset ihop och peppade och räknade längder tillsammans. Ett riktigt kul pass, men det kändes att vi körde för att få fram mjölksyran! Jag körde med ått-grejerna hela passet, utom navy-seals 50-orna då.

Blev följande pass:
MÅL: Maximal ventilation och cirkulation.
MEDEL: VO2Max/mjölksyra produktion.
TÄNK: Idag: Taglängd trots högt tempo.

Insim 100.
8×25 demont (enarm)
12×25 1-4
16×25 MAX @45
150 lugnt
4×100 MAX @3:00 (utfall: ca 1.43-1.45 på varje)
150 lugnt
8×50 navy seals @1:30
12×25 truckarfart start 35
Avbad: 100.
Summa: 2500 m, 75 min.

Simning 2
12h senare efter jobbdag var jag i poolen igen. Samma pool men nu inte med morgongänget, utan nu simmade jag med Ingrid, en triathletkompis. Vi skulle simma lite ihop för att se hur jämna vi var och sen också planera en massa skoj inför säsong-10!

Vi tog en snabbsimbana där i 25an men det var lite trångt emellanåt, folk som absolut ville svansimma eller bada av i snabb-banan. Men vi hittade på ett ihopknåpat pass och körde våra set. Jag körde med ått-grejerna, och det kändes i slutet av simningen att jag simmat väldigt mkt idag. Men vi tog det lugnt och simmade på. Bra att kroppen får vänja sig vid mycket simning!

Kvällspasset blev följande:

200f insim

12×25 fart 1-4

8x(50 medelhårt + 100 lugnt)

Avbad 100rygg.
Totalt: 1800, 52 min.

Det var dagens träning det! Nu är det helg för mig, imorgon blir det tränings- och återhämtningsdag! =)

>3 dec: Simning och åter simning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *