>Riktig cykling – fast inne

På lördagar är det långspinning med triathlonklubben på gym i Sickla, och nu var jag hemma så jag kunde vara med. Blev 3h-spinningen kl.09-12 för min del. Har nog börjat bli lite morgonpigg ändå, för det kändes helt ok att gå upp tidigt även på en lördag. Åt en bra och ordentlig frukost för att orka med all träning och gav mig sen iväg till Sickla.

Spinningpassen med klubben är så bra och så roliga att gå på. Det är stor skillnad på vanlig motionsspinning och spinning för cyklister/triathleter. Varje övning har ett syfte, och vi visualiserar verkligen var vi kör. Idag var det en backetapp av TdF och vi skulle visualisera att det var stekande hett med 32grader och sol. Det var enkelt! För det var sjukt varmt där inne i spinningsalen, kan inte ha luktat så mumma heller ;)

Passet var iaf jättebra som vanligt, och det var kul att träffa alla klubbkompisar. Passet var mkt med hög kadens och i tempobågen, men mot slutet körde vi verkligen backigt! Det var stående och tungt, blandad med stående intervaller och ryck. Riktigt skoj!

Svetten rann ordentligt idag, kändes verkligen som att man hade badat med kläderna på. Men jag hade bra ork och energi idag, tänkte noga på att fylla på med både vatten och energi, blev 1 banan, 1 gel och ½ flaska powerade, samt en massa vatten. Kändes bra att ha ork att trycka på och köra hårt! Och med energi så mår jag förhoppningsvis bättre resten av lördagen än vad jag brukar göra.

Det var ett riktigt bra träningspass helt enkelt, blev 2h 46 min bra träning (puls: 131/159). Spinninglördagarna är grymma!

>5 dec: Långspinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *