>Långsimning

Ikväll hade jag inget vettigt att göra, förutom städa och tvätta och sånt tråkigt, så då tänkte jag “varför inte träna mera?“. Så jag gick till t-banan för att åka till triklubbens simträning på e-badet ikväll. Och vem möter jag i t-banan om inte klubbkompisen F, vi möts där ofta nu, nästan grannar, och ska ju alltid åt samma håll: träningen!

Så hade sällskap med honom dit, och väl där var det fullt med triathleter, roligt! Blev lite snack innan passet satte igång, sen var det bara att köra på. Jag var i bana 2b idag, och vi hade en gigantisk huvudserie i dagens pass, så jag la mig sist för att nöta i min egen takt.

Vi körde följande pass:

200 insim
Teknik
2×50 enarms
2×50 catch-up
2×50 släpande
2×50 skovel
2×50 isättning
2×50 grepp/återföring

Huvudserie
12x200ss Aerob Tröskel start 4.15
Så jämn fart som möjligt genom hela serien.

200 Avbad
Totalt: 3400m, 1h 27 min.

Huvudserien var verkligen lång! Det var lite tufft mentalt, kändes som man aldrig kom framåt på serien, men det var bara att simma på och sluta tänka helt enkelt. Jag simmade hela serien med ått-grejerna för bra teknik. Jag försökte hålla jämn fart som vi skulle, men fokuserade på att simma med bra teknik och räkna, istället för att hålla koll på klockan. Tappade bort mig helt med tiden på slutet, men tog ca 5-10sek vila emellan varje 200-ing.

Det var ett bra pass, och trött blev jag! En bra och rolig avslutning på en grym träningshelg =)

>6 dec (forts): Simning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *