>Perfekt pass!

Hur spenderar man bäst en december-söndagsförmiddag? Jo, sticker ut i gråa regnrusket med en god vän och ett par löparskor på fötterna. Springer sig glad och pigg, och får en hel uppdatering på vad som hänt sen sist!

När det är vinter och kallt får man anpassa kläderna helt enkelt. Lager på lager-principen är alltid bra, men jag vill inte heller ha för mkt kläder på och bli för varm. Idag blev det: kompressionsstrumpor från CEP, nya vintertightsen från Craft, sportbh Casall, xtreme undertröja från Craft, tunn löparjacka från Craft, mössa från Nike samt tunna löparvantar från Craft. Helkittad och kände mig snygg och snabb!

Jag och MarathonMia hade bestämt löpardejt, och såg vid kl.10 för att avverka dagens korta långpass. Alltså Löpning 1.45 (nivå 2) stod på schemat. Vi sprang runt kungsholmen vanliga rundan bort till rålis, där vi tog bron över till söder, och höll på att blåsa bort på toppen där. Vilka kalla, friska vintervindar! Och vad vi var tacksamma för dem! ;)

Sen tog vi årstaviken runt och kom sen tillbaka över bron, tog lite fel och hamnade mitt i lindhagensrondellen, innan vi kom hem till våra respektiva hus vid kungsholmens strand. (ja vi är ju nästan grannar!)

Själva löppasset gick lätt och fint. Vi snackade hela tiden, hade massor att prata om och tiden bara gick! Löpsteget kändes lätt och pulsen höll sig låg och bra. Det var riktigt skönt att springa. Höll mig lagom varm hela turen, enda gången jag frös var egentligen uppe på västerbron, annars kändes det bra. Men var ändå riktigt kall om ben och rumpa när jag kom hem. Hur mkt ska man behöva ha på sig egentligen? Men en varm dusch kändes riktigt skönt, och sen var jag varm igen =)

Löpning
Totalt: 18.0 km
Tid: 01:50:54 min
Tempo: 6:10
Puls (medel/max): 142/156 bpm

Det blev en riktigt skön start på söndagen. Bra löppass, bra sällskap och bra decemberväder med både blåst, regn och lite snö! Snart är det jul! Men så länge det är halkfritt ute är jag riktigt glad, löpning ute är ju bäst!

>6 dec: Kortlångpass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *