>Bra dag

Skulle precis börja beskriva kvällens roddintervaller och styrka, när jag just kom på. Jag tränade ju ett grymt pass imorse med! Det hinns med mycket på en bra dag helt enkelt! (eller så har jag bara dåligt minne ;) )

Simning
Imorse gick jag sömndrucken till t-banan efter att ha sms:at med H för att vi skulle båda ta oss dit, och mötte F i t-banan som vanligt. Trötta satt vi och hummade och snackade träning för att såsmåningom vakna i tid till vi hann fram till e-badet.

Jag hade sett på simpasset vi fått på mailen att idag var det ett mastodontpass på gång, riktigt maffigt! Så det blev att snabba sig in och hoppa i poolen och börja med lite uppvärmning för att sen hinna med att köra hela passet. Vi var 4 i vår bana och vi peppade varann och hjälptes åt att räkna alla, alla, ALLA längder.

Passet var följande:
Insim 100.

TÅGET:
8×100 @ 2:05
700 varannan 50:a 5-takt
6×100 (prog 1-3) @ 2:00
500 (varannan 50:a hård benspark)
4×100 prog 1-4 @ 2:30
300 (25demont/25demont/25sim)
8×25 max @45

100 bad
Summa: 3700m, 1h 30 min.

Det kändes så jäkla bra när vi var klara med passet! Maxade verkligen ut på sista 25:orna och då hade typ alla gått upp. Blev ett långt morgonpass, men kändes riktigt bra! I början kändes det lite som att “shit hur ska det kännas“, men det kändes faktiskt bättre och bättre ju mer jag simmade. Nästan en hel IM-simning där ju. Körde med ått-grejerna hela passet idag igen, bra för att få in tekniken.

Sen var det att skynda sig till jobbet, och jobba hela dagen. Skulle sen på fika med härliga Sara. Vi visste först inte riktigt exakt tid, men så som det blev, hann jag med träning innan vår träff. Så jag tog mig till SATS Hötorget direkt efter jobbet.

Roddintervaller och funktionell styrka
Körde nu roddintervaller på gymet. På schemat hade jag Roddmaskin 4 x 4 min (4) 3 min vila. Började med 4 min uppvärmning, på snitt ca 2:22, sen var det bara att köra på med intervallerna. Hade bra musik i ipoden och kände mig stark i kroppen. Tryckte på och fokuserade verkligen på ben, ben, och bra teknik. Fick upp farten enormt jämfört med sist, vilken känsla!

Tog i och svettades mängder och körde på riktigt bra. Konstigt dock att man alltid känner sig malplacerad även på gymet, när man är där för att TRÄNA, och inte glida runt och snacka eller spegla sig. Vilade i mina 3 min mellan varje intervall, och kände mig pigg inför varje ny. Fick till bra snittfarter idag!
Utfall:
1.2:04.8
2.2:04.4
3.2:04.5
4.2:03.5
(tid/500m)

Sen gick jag bort till PT-hörnan och körde mitt Funktionell styrka-program idag igen. En massa burpees då jag tog i och svettades mängder fortfarande. Fortsatte sen med balansplattan, boxjumps, wallball, sitta på pilatetsboll, utfallsgång genom hela gymet (konstiga blickar nu igen, va fan), och sist 1 min max på rodden igen. Utfall: 257m, och snitt på: 1:56.8.

Riktigt bra pass, och snabbt gick det också, var klar på en timme! Sen promenerade jag bort till fiket där jag mötte upp med Sara.


My bff =)

En riktigt trevlig långfika (blev kaffe och frukt för mig, men såklart middag sen när jag kom hem) där vi pratade om allt som hänt sen sist. Mycket träningssnack som vanligt, och bra pepp och inspiration! Det blev en riktigt bra dag alltså!

>8 dec: Simning, roddintervaller, funktionell styrka och fika!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *