>Anmäld!

Det är inte bara Zlatan som drar till Barca, nu ska jag också dit! Åker dit i höst 2010 för att köra en triathlon i Ironmandistans, nämligen Challenge Barcelona! (bara 297 dagar kvar…)

Challenge är precis som Ironman ett trademark och en serie olika tävlingar, varav Roth är den mest kända(?). Challenge verkar gå mest i Europa och på NZ, då IronMan går över hela världen (ex. hawaii, vem kan ha missat det?).

Challenge Barcelona går den 3 oktober, och är en flack och snabb bana. Jag ska åka dit med bl.a. Karin (min massör tillika triathletpolare) och Ingrid (sim och tri-kompis, som även körde CB iår!). Ska bli otroligt kul att köra en till IM och testa något mer än Kalmar (ja var så säker, jag ska till Kalmar också)! Ooooh, säsong 2010, jag längtar!

>Challenge Barcelona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *